Guardian

Tehnologia unică de emailare reduce considerabil timpii de executie a vitrajelor structurale

Bertrange, Luxembourg, 22 septembrie 2016 – A fost dezvoltată o tehnologie unică, cu ajutorul căreia se îmbunătățește calitatea și se reduce durata de timp necesară pentru emailerea marginilor sticlei Guardian cu peliculizare magnetronică prin securizare.

Sistemul TEA dezvoltat de Guardian (True Edge Application - aplicarea corectă pe margini) este o tehnologie dezvoltată de Guardian Glass în Europe, în strânsă colaborare cu Ferro, unul dintre furnizorii de prim rang de produse din sticlă emailată. Tehnologia nu este numai mai rapidă și mai fiabilă decât metodele convenționale, înregistrându-se o suprafață perfect uniformă cu calități optice excelente, dar, de asemenea, mai eficientă din perspectiva timpului, ceea ce va reduce timpii de pregătire pentru produsele cu vitraje structurale.

Sistemul TEA de la Guardian, aplicat pe pelicule, crează o suprafață puternică, uniformă care oferă o aderență fiabilă în aplicațiile cu vitraje structurale, inclusiv fațade, colțuri exclusiv din sticlă, plafon cu vitraje (cu suprapuneri din sticlă), ferestre cu clapete din sticlă.

De ce este necesar?

În aplicațiile cu vitraje structurale, zonele din vitraj în care este aplicat silicon necesită în mod normal o depeliculizare. În mod similar, în cazul vitrajelor cu colțuri exclusiv din sticlă, vopseaua ceramică este aplicată pentru acoperirea unor elemente structurale precum îmbinările. De fapt, mai mult de 90% din sticla peliculizată, cu un nivel ridicat de performanță, este în prezent solicitată cu emailare pe margini (perimetral). Totuși, procesul de emailere a marginilor durează mult și necesită etape suplimentare de manipulare, având drept consecință timpi mai lungi de pregătire. De asemenea, pot apărea probleme de calitate, deoarece, deseori, zona de tratat este prea lată pentru dispozitivele convenționale de slefuire a marginilor, având drept consecințe înregistrarea unei calități optice deficitare și a unor suprafețe neuniforme.

Cum funcționează?

Cu sistemul TEA al Guardian, vopseaua ceramică se aplică direct pe peliculizarea magnetronică, dizolvând-o pe durata procesului de tratament termic. Emailul Ferro de calitate ridicată fuzionează simultan cu sticla, creând o legătură excepțional de puternică și o suprafață perfect uniformă, cu calități optice excelente.

După răcire, pelicula este încastrată în totalitate în email. Eficacitatea sistemului TEA al Guardian reduce numărul de etape post-procesare într-un proces unic, în acest mod vitrajele sunt livrate mai repede către client, cu timpi de așteptare mai scurți.

Sistemul TEA al Guardian poate fi aplicat prin imprimare prin serigrafie, roller-coating sau manual. Tehnologia poate fi utilizată cu peliculele din domeniul arhitectural Guardian SunGuard® sau ClimaGuard® și în combinație cu o serie de agenți de etanșare utilizați pe larg în vitraliile structurale. Tehnologia este certificată ETAG 002 de către Institut für Fenstertechnik (IFT) din Rosenheim, Germania și AbZ din cadrul DIBT din Germania.

Pentru informații suplimentare referitoare la sistemul TEA al Guardian, vă rugăm să vizitați: www.sunguardglass.com.

Guardian Glass expune în holul 10/standul A28 la glasstec (20-23 septembrie 2016) în Düsseldorf, Germania. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.guardianglasstec.com.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
linkedin.com/company/guardian-glass-europe
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV
instagram.com/guardianglasseurope

Notes for Editors


Despre Guardian Industries Corp.:

Guardian Industries Corp. este o companie privată, diversificată, la nivel global, cu sediul principal la Auburn Hills, Michigan. Compania Guardian și grupul său de companii dețin un număr de 17.000 de angajați în America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu și Asia, viziunea fiind să creeze valoare pentru clienții săi și pentru societate, printr-o continuă inovație, utilizând resurse mai puține. Guardian Glass este un producător de prim rang de produse fabricate din sticlă float cu valoare adăugată și de soluții pentru aplicații din domeniul arhitecturii, rezidențial, de design interior, transporturi și tehnic. SRG Global este unul dintre cei mai mari producători de finisaje avansate, cu valoare ridicată, de materiale plastice pentru industria auto, de camioane comerciale și de bunuri de consum, oferind soluții pentru o mai mare durabilitate a suprafețelor, integritate structurală, funcționalitate, randament al vehiculelor și flexibilitate a designului. Guardian Building Products este distribuitorul de prim rang din S.U.A. de produse de construcție specializate. Vizitați www.guardian.com.

Despre Ferro Corp.:

Ferro Corporation (www.ferro.com) este un furnizor global de prim rang de materiale de performanță bazate pe tehnologie, inclusiv vopseluri pentru sticlă, pigmenți și culori și materiale de lustruire. Produsele Ferro sunt comercializate pe piețele cu produse din domeniile construcții, automobile, aparatură, electronice, electrocasnice și industrial. Cu sediul în Cleveland, Ohio, Ferro are aproape 5.000 de entități asociate și operează facilități în 26 de țări în cele două Americi, Europa și MENA și regiunile Asia-Pacific. Ferro a raportat în 2015 vânzări de 1,1 miliarde de $.

Related images

Tehnologia unică de emailare reduce considerabil timpii de executie a vitrajelor structurale.
(Fotografie Guardian Industries Corp., GRDPR109)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from