ELIX Polymers

ELIX Polymers улази у партнертство са компанијом T&P Plastic ради дистрибуције АБС-а на Балкану

  • Овај споразум јача постојеће партнерство између компанија ELIX и Mida Group

Тарагона, 6. новембар, 2017 – ELIX Polymers, један од водећих произвођача АБС (акрилонитрил-бутадиен-стирен) смола и деривата у Европи, потписао је споразум са компанијом T&P Plastic (www.tpplastic.si) у сврху дистрибуције својих производа у региону Балкана, што обухвата Албанију, Босну и Херцеговину, Бугарску, Хрватску, Македонију, Црну Гору, Румунију, Србију и Словенију. T& Plastic, са седиштем у Љубљани, Словенија, има четири складишта, која су стратешки распоређена у Словенији, Словачкој, Србији и Румунији.

Новим споразумом, који покрива целу палету АБС материјала (укључујући смеше и једињења) произведених од стране компаније ELIX Polymers у Шпанији, јача се постојеће партнерство између компаније ELIX Polymers и италијанске компаније Mida Group (www.midasrl.info), која је власник компаније T&P Plastic. Материјале компаније ELIX Polymers у Италији дистрибуира једна друга компаније из састава групације Mida Group, Mito Polimeri (www.mitopolimeri.it).

Сандро Кара (Sandro Cara), директор за послове са АБС-ом, каже: “Региони обухваћени овим споразумом са компанијом T&P Plastic, по нашем мишљењу спадају међу најинтересантније у Европи. Кључне области примене АБС-а попут уређаја за домаћинство, електронике, аутомобилске индустрије, спорта и рекреације тамо бележе веома добар раст.”

“T&P Plastic ће бити важан део наше стратегије да повећамо своје присуство на тим тржиштима у свим секторима. Та компанија ће пружити снажну подршку развоју нашег пословања са АБС-ом на Балкану. T&P Plastic има разрађену продајну мрежу, техничку подршку и логистику у целом региону.”

Reader Enquiries

ELIX Polymers
Polígono Industrial - Crta. Vila-seca-La Pineda s/n
43110 La Canonja (Tarragona)
Spain
+34 977 83 54 00
info@​elix-polymers.com
www.elix-polymers.com
@ELIXPolymers
elix-polymers
channel/UC58zsdlRxKUe58w3Dgtuvww

Notes for Editors


ELIX Polymers - ELIX Polymers је један од водећих произвођача АБС (акрилонитрил-бутадиен-стирен) смола и деривата у Европи.

Са седиштем у Тарагони, Шпанија, и тимовима за подршку продаји на свим кључним тржиштима, компанија је специјалиста за решења по мери када се ради о примени висококвалитетне термопластике. Са искуством од 40 година у овом послу, компанија ELIX Polymers је стручна за АБС полимере и поседује ресурсе, знање и искуство да за своје клијенте ствара вредност путем изразито индивидуализованих решења.

ELIX Polymers нуди широку палету решења у погледу материјала за велики број индустрија и начина примене, задовољавајући строге захтеве индустрије медицинских производа, аутомобила, кућних апарата, електронике, играчака и других индустрија.

Додатне информације потражите на www.elix-polymers.com.

Што се тиче корпоративног идентитета, ELIX се шише великим словима. Да ли бисте били љубазни да користите овај начин писања када будете објавили ову причу? Срдачно се захваљујемо.

Related images

ELIX Polymers улази у партнертство са компанијом T&P Plastic ради дистрибуције АБС-а на Балкану. (Фотографија: ELIX Polymers, PR023)

 

Editorial enquiries

Amaia Bolaños
ELIX Polymers

+34 977 835 592
communications@​elix-polymers.com

Nancy van Heesewijk
EMG

+31 164 317 018
nvanheesewijk@​emg-marcom.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from