Devan Chemicals

Nieuw productgamma Devan – revitalisering van lichaam en huid via textiel

RONSE - Devan Chemicals, gevestigd in België en ontwikkelaar van innovatieve nabehandelingen voor textiel, heeft onlangs een nieuw productgamma gelanceerd. Textielfabrikanten kunnen met behulp van deze revitaliserende bestanddelen een boost geven aan hun textiel en zo bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van consumenten.

Boost voor textiel en welzijn

We worden in ons drukke dagelijkse leven geconfronteerd met energieverlies, slaaptekort, veroudering, uv-schade etcetera. Devan heeft een manier gevonden om textiel te verbeteren, zodat het de schadelijke invloeden van buitenaf, zoals allergenen en vervuiling, kan helpen verminderen en ons welzijn kan verhogen.

Dankzij een gepatenteerde micro-encapsulatie kan Devan voor elk doel de juiste mix samenstellen. Veilig voor het milieu en huidvriendelijk.

Huidverzorging door middel van textiel: R-Vital

Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke bescherming van ons lichaam tegen vrije radicalen af. Textiel dat is behandeld met R-Vital kan de natuurlijke afweer van het lichaam tegen vrije radicalen ondersteunen.

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Zodra het behandelde textiel contact maakt met de huid, komen de revitaliserende stoffen ons lichaam binnen en worden ze actief. R-Vital van Devan verbetert textiel via diverse bestanddelen, waaronder antioxidanten, die extra bescherming bieden tegen vrije radicalen, veroudering, vervuiling en uv-straling.

Onze huid is het ideale transportmiddel voor revitaliserende oplossingen. Het behandelde textiel bevat ingekapselde bestanddelen als ubiquinol, het geavanceerde CoQ10. De inhoud van deze capsules komt vrij door de beweging van ons lichaam en wordt vervolgens opgenomen via de huid en verspreid binnen ons lichaam. Daar maakt Ubiquinol vrije radicalen onschadelijk en geeft andere antioxidanten een boost.

Lezersvragen

Devan Chemicals NV
Klein Frankrijkstraat 8
9600 Ronse
Belgium
+32 55 23 01 15
www.devan.net

Opmerkingen voor de redactie


Devan Chemicals is een wereldwijde ontwikkelaar van specialistische chemicaliën. Het hoofdkantoor bevindt zich in België en het bedrijf heeft kantoren in het VK, Portugal en de VS. Devan Chemicals is opgericht in 1977 en is sterk gericht op innovatie, R&D en duurzaamheid. Devan is een toonaangevende vernieuwer op het gebied van ‘Protection’ (brandvertragers), ‘Performance’ (geurbestrijding en meer), thermoregulatie (PCM-technologie), gezondheid en welzijn (aromatherapie, R-Vital en allergenenbestrijding) en ‘fibres & yarns’ (functionele masterbatchtechnologieën).

Related images

 

Editorial enquiries

Felix Vanassche
Devan Chemicals NV

felix.vanassche@​devan-be.com

Inka Finne
Marketing Solutions NV

+32 33 13 03 11
ifinne@​marketing-solutions.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from