Beaulieu International Group

Beaulieu International Group voert nieuwe prijsverhogingen door voor zijn vloerbekledingsproducten

Waregem, België – 23 februari 2022 – Beaulieu International Group (B.I.G.) kondigt nieuwe prijsverhogingen aan voor zijn vloerbekledingsmerken vanaf het tweede kwartaal van 2022 of in overeenstemming met de contractvoorwaarden.

“We zijn vastbesloten onze klanten een maximale waarde en service te bieden in een context met kosten die aanzienlijk blijven stijgen. Door de aanhoudende prijsdruk voor polymeren, weekmakers, logistiek en energie kunnen we niet anders dan onze catalogusprijzen aanpassen”, zegt Wim Coppens, VP Flooring bij Beaulieu International Group.

De salesmedewerkers hebben al contact opgenomen met de klanten om hen op de hoogte te brengen van de prijswijzigingen voor hun specifieke bestellingen.

B.I.G. is een toonaangevende producent van veerkrachtige en harde vloeren, getufte tapijten en matten, naaldvilt en kunstgras in Europa, Noord-Amerika, Rusland-GOS en Australië. De vloermerken en -bedrijven die deel uitmaken van B.I.G. zijn BerryAlloc, Beauflor, Orotex, Real, Carus, Ideal, Turfgrass en Beaulieu Mats.

Lezersvragen

Beaulieu International Group
Kalkhoevestraat 16 bus 0.1
8790 Waregem
Belgium

+32 56 62 59 00

@BeaulieuGroup

beaulieu-international-group

beaulieuinternationalgroup

beaulieugroup


Opmerkingen voor de redactie

Beaulieu International Group

Beaulieu International Group (B.I.G.) is een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen (polymeren), half-afgewerkte technische oplossingen (garen, vezels, technisch textiel), is een wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen voor de residentiële en commerciële markt (vinylrollen, vinylplanken, laminaat, parket, tapijt, naaldvilt, kunstgras en matten) en produceert ook meubelstofferingen.

B.I.G. heeft zijn hoofdkwartier in België en stelt wereldwijd 4.700 mensen te werk. We hebben productiesites in 17 landen doorheen Eurazië, Amerika en Oceanië en we bedienen klanten in 140 landen. B.I.G. rapporteerde een omzet van €1,7 miljard in 2020.

Bij B.I.G. werken we doelgericht en gepassioneerd aan de toekomst. Dankzij onze zin voor ondernemerschap en onze ambitie kunnen wij duurzaam blijven groeien samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers, aandeelhouders en de maatschappij waarin we werken.

Editorial enquiries

Sara Geris
Communications Director
Beaulieu International Group

+32 496 70 58 79

Sara.Geris@​bintg.com

Kim Lommaert
EMG

+31 164 317 021

klommaert@​emg-marcom.com

 

Also available in

 

Share