Beaulieu International Group

Vloerenfabrikant BerryAlloc doorkruist Europa met showroom op wielen

Menen, België – 25 Oktober 2021 – Van september tot december 2021 reist BerryAlloc door Europa met haar BerryAlloc Experience Tour. De vloerenfabrikant stak een grote truck volledig in BerryAlloc-stijl, vanbinnen en vanbuiten. Een rijdende showroom dus, waar het volledige productaanbod te ontdekken valt op een leuke, creatieve manier - onder meer met interactieve tests voor de vloerkwaliteit. Ook de laatste innovaties zijn er te zien zoals 100% waterbestendig laminaat, de sterkste high pressure floors, het snelle en simpele DreamClick®-installatiesysteem en de nieuwste parketcollectie met innovatief en solventvrij Ultimtec®-vernis.

Na meer dan een jaar social distancing wil BerryAlloc weer dichter bij haar klanten staan, weer samen onderweg gaan. En dat mag met een vleugje plezier en creativiteit, in de BerryAlloc-showroom op wielen, die Europa doorkruist: van klantenbezoeken en -events tot exclusieve VIP-evenementen op prachtige, unieke locaties met food & drinks. Op 8 september beet Frankrijk de spits af. Deze maand rijdt de truck door België met stops in Oost-Vlaanderen, Brussel en Luik. In november trekt hij verder door Polen en Tsjechië. Dan tourt hij door Duitsland, om in december te eindigen in Nederland - met een totaal van zo’n 14.000 kilometer op de teller.

Volledig productaanbod

Wie de deuren van de truck opent, opent de wereld van BerryAlloc. Klanten worden ondergedompeld in een complete ervaring, terwijl ze de verschillende producten ontdekken. De truck bestaat uit vier zones: laminaat, high pressure floors & walls, vinylplanken en -tegels en parket. Er is in elke zone iets te ontdekken. Zo loopt er in de laminaatzone water over de vloer, om zijn waterbestendigheid aan te tonen. In sommige zones test je zelf of de USP’s overeenkomen met de realiteit: bij de high pressure floors ontdek je bijvoorbeeld hoe sterk de vloer wel is - spoiler alert: de sterkste op de markt - en bij de Pure-collectie, de stilste vloer bij de vinylplanken en -tegels, hoor je hoe gedempt het geluid klinkt als je met een naaldhak op de vloer tikt. Er is ook een zone om het supersnelle en eenvoudige DreamClick®-installatiesysteem te testen, met verschillende mix & match-planken en -tegels.

Nieuwe producten en innovaties

BerryAlloc streeft naar vloeren van de beste kwaliteit, met ingenieuze technieken en gebruiksvriendelijke troeven. In 2008 bracht BerryAlloc de baanbrekende hydro+-technologie op de markt, wat de vloerenfabrikant tot pionier en leider maakt in waterbestendige laminaatvloeren. Intussen maakt BerryAlloc de sterkste vloeren ter wereld met haar High Pressure Floors, hebben ze het snelste en eenvoudigste installatiesysteem met DreamClick® en zorgt het innovatieve, matte Ultimtec®-vernis zonder solventen en chemische reagentia voor de optimale bescherming en een natuurlijke look van jouw parket. Net als premium kwaliteit, staan ook gebruiksgemak, duurzaamheid, design en esthetiek op het prioriteitenlijstje.

Nieuwe branding

Naast kwalitatieve en innovatieve producten, richt de branded truck haar schijnwerpers op de nieuwe en creatieve branding van BerryAlloc. Betrouwbaar, gesofisticeerd, nooit saai en gemaakt voor het echte leven. Dat is waar BerryAlloc, haar branding en haar producten voor staan. BerryAlloc gelooft dat een vloer de basis is voor momenten van plezier, zorgeloze momenten van plezier. Een plaats waar je je vrij voelt om te doen wat je wil, zonder zorgen over je vloer. Dat voel en zie je in de grafische stijl en communicatie. En uiteraard in alle tegels, planken en accessoires die BerryAlloc maakt: met trots, met oog voor detail en kwaliteit.

Meer informatie en beeldmateriaal

Kijk zelf even rond in de truck. Volg de BerryAlloc Experience Tour op LinkedIn en download hier beeldmateriaal.
Voor andere vragen: mail marketing@berryalloc.com

Lezersvragen

BerryAlloc NV

Industrielaan 100
BE-8930 Menen
Belgium

www.berryalloc.com

@BerryAlloc

berryalloc-nv/

BerryAlloc

BerryAlloc


Opmerkingen voor de redactie

Over BerryAlloc

BerryAlloc biedt een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële doeleinden, van high pressure floors, laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen. Geschikt voor allerlei interieurs en levensstijlen, zijn de producten van BerryAlloc voornamelijk bekend voor hun hoge kwaliteit, bestendigheid, gemak van plaatsen en hun moderne uitstraling.

BerryAlloc is een bedrijf dat innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit op prijs stelt. Dit internationaal bedrijf is in België gebaseerd met filialen in Frankrijk en Noorwegen met een actief klantenbestand in over 45 landen. BerryAlloc maakt deel uit van Beaulieu International Group (B.I.G.), een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen, half-afgewerkte technische producten, wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen en meubelstofferingen. Meer informatie vind je op www.berryalloc.com.

Related images

 

Editorial enquiries

Evelien Surgeloose
Brand & Communication Manager
BerryAlloc NV

+32 479 68 61 09

evelien.surgeloose@​berryalloc.com

Kim Lommaert
EMG

+31 164 317 021

klommaert@​emg-marcom.com

 

Also available in

 

Share