Beaulieu International Group

BerryAlloc udvider sortimentet med vandresistente DPL gulve

Med det nye Ocean+ kan man nu lægge et vandresistent laminatgulv i både køkken, stue, soveværelser eller i gangen. – Med den nye kollektion fra os kan du både danse, lege og spilde. Ovenikøbet er det nemt at lægge og du har livstidsgaranti i private hjem, siger Salgschef Michael Gitz.

Menen, Belgien – 15. April 201 – BerryAlloc har været en pioner indenfor vandafvisende laminatgulve siden 2008. Ocean + er den nyeste laminatkollektion, der bruger vores egen udviklede teknologi Hydro +, hvilket gør dette til et gulv, der er let at vedligeholde til både privat og kommercielt brug.

Hydro + er en belægning, som vi påfører på alle sider af gulvet under fremstillingen af gulvet, hvilket gør Ocean + helt vandtæt, så snart det forlader vores fabrik, siger Michael.

Naturlige strukturer med livstidsgaranti
Det nye laminatgulv er yderligere beskyttet for at være UV-resistent, selv i stærkt sollys. Og med en overflade, der er modstandsdygtig over for produkter som make-up og neglelak.

Ocean + er omhyggeligt testet for styrke, stødskader, falmning og misfarvning samt stabilitet og slid, også samlingen opfylder betingelserne for en livstidsgaranti til privat brug. Til kommerciel brug har gulvene en garanti på fem år for klasse 32 og seks år for klasse 33. Med høj slid- og ridsefasthed forbliver dette vedligeholdelsesfrie gulv godt år efter år, udtaler Michael.

BerryAlloc’s laminatkollektioner er kendt for deres autentiske, naturtro strukturer. Ocean + er ingen undtagelse. Ifølge Michael indeholder kollektionen 30 forskellige dekorer, der er lavet til at passe til enhver livsstil, og den tilbyder både klassiske og trendsættende designs.

Uanset hvilket rum du renoverer, giver Ocean + dig uendelige muligheder. Og med et stort udvalg af designs, inklusive vores mest populære klassikere, passer denne kollektion lige ind i ethvert interiør.

Kollektionen er forskelligartet, og den har mange muligheder, eksempelvis Gyant-design lavet af en scanning af ægte træ, samt klassiske og tidløse neutrale farver. Plankens naturlige udseende fremhæves yderligere ved brug af fasede kanter.

Let at installere og reducerer støj
Ocean + bruger gennemprøvede klik-installationssystemer, hvilket gør det let at lægge gulvene og samtidig sikre, at de er vandtætte. På de lange planker og den korte i 12 mm anvendes kliksystemet DuoLoc på den lange side og 5G på den korte side.

Med det kompatible Excellence Plus-underlag sikrer BerryAlloc, et underlag der dæmper returlyden med 21 dB, hvilket hjælper med at skabe en mere behagelig atmosfære i en ejendom, konkluderer Michael.

Faktaboks 1

Samlingen består af fire forskellige tykkelser og længder af planker:

  • Ocean 8 V4: et alsidigt 8 mm tykt laminatgulv med en standard plankestørrelse på 190 mm x 1288 mm. Alle 30 dekorer er tilgængelige i dette format i klasse 23/32.
  • Ocean 8 XL: et XL-format med en plankestørrelse på 241 mm x 2038 mm og 8 mm tykkelse. 10 naturlige trædekorer fås i dette format i klasse 23/32.
  • Ocean 12 V4: standardformat (190 mm x 1288 mm) med 12 mm planketykkelse. 10 naturlige trædekorer fås i dette format i klasse 23/33.
  • Ocean 12 XL: et XL-format med en plankestørrelse på 241 mm x 2038 mm og 12 mm tykkelse. 10 naturlige trædekorer fås i dette format i klasse 23/33.

Faktaboks 2

Vedligeholdelse er ikke anderledes end noget andet BerryAlloc-laminatgulv. En hård og meget ridsefast overflade kan modstå daglig brug. Hele kollektionen har som minimum en slidklasse på 23/32, hvilket giver den en livstidsgaranti til privat brug.

Men det er også velegnet til kommerciel brug:

  • Ocean 8 V4 og Ocean 8 XL har en kommerciel garanti på 5 år.
  • Ocean 12 V4 og Ocean 12 XL overholder standarderne i klasse 23/33 med højere slid. Dette giver en kommerciel garanti på 6 år.

Reader Enquiries

BerryAlloc NV
Industrielaan 100
BE-8930 Menen
Belgium
www.berryalloc.com
@BerryAlloc
berryalloc-nv/
BerryAlloc
BerryAlloc

Notes for Editors

Om BerryAlloc

BerryAlloc tilbyder en bred vifte af indvendige løsninger til bolig- og kommercielle formål, herunder laminat, vinylplanker og fliser, parket, højtryksgulve og vægpaneler. BerryAlloc-produkter er velegnede til alle former for interiør og livsstil og er især kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed, enkle installation og moderne æstetik.

BerryAlloc er en virksomhed, der prioriterer innovation, kvalitet, bæredygtighed og mangfoldighed. Den belgisk-baserede internationale virksomhed har også fabrikker i Frankrig og Norge, og en aktiv kundebase i over 45 lande. BerryAlloc er en del af Beaulieu International Group (B.I.G.), en global specialist inden for kemiske råmaterialer, halvfabrikata og er en førende leverandør inden for et bredt sortiment af gulvbelægninger og polstringsstoffer. Find mere information på www.berryalloc.com

Related images

 

Editorial enquiries

Michael Gitz
BerryAlloc NV

+45 29 65 80 10
michael.gitz@​​berryalloc.com

Kim Lommaert
EMG

+31 164 317 021
klommaert@​emg-marcom.com

 

 

Share