Omron

Új programozható többtengelyes vezérlők (PMAC) nagy teljesítményű mozgásszabályozó technológiával az OMRON-tól

Az OMRON vállalat büszkén jelenti be a CK3E és az ipari PC (IPC) platformmal működő NY51_-A típusú programozható többtengelyes vezérlőinek (a továbbiakban: PMAC) globális piacra bocsátását.

Az OMRON és az OMRON's Delta Tau Data Systems, Inc. (a továbbiakban: DT) közösen dolgozott a DT világszinten vezető mozgásszabályozó technológiájával rendelkező PMAC vezérlők kifejlesztésén. A világszerte gyártószalagokhoz és berendezésekhez használt, beépített EtherCAT csatlakoztathatóságnak köszönhetően a PMAC magasan fejlett, finomra hangolt vezérlést kínál, beleértve a különböző gyárautomatizálási eszközök gyors, szinkronizált vezérlését. Fejlesztési környezete lehetővé teszi, hogy a felhasználók C-ben és az eredeti programnyelveken olyan saját mozgásalgoritmusokat és hajtásszabályozási funkciókat programozhassanak, mint az útvonal kiszámítása vagy a pozíciókompenzáció.

A fogyasztói igények sokféleségének kielégítése és a termékek rövid élettartamáért való kompenzálás érdekében az a napjainkban tapasztalható trend, miszerint az innovatív gyártást célul kitűzve a legújabb precíziós megmunkálási és robottechnológiák kerülnek alkalmazásra a gyártóüzemekben. A félvezető-gyártó berendezések és megmunkáló eszközök tervezői az innovatív és versenyképes kulcstechnológiák kifejlesztésére összpontosítják az erőforrásaikat. E körülmények között a gépfejlesztőknek egyre inkább olyan világszerte kapható vezérlőkre van szükségük, amelyek hosszú távú elérhetősége és minősége garantált, és amelyek alternatívaként tudnak szolgálni a csak drágán karbantartható és az alapvető funkciók költséges kifejlesztését igénylő kártyavezérlők helyett. A gyártóberendezéseket robotokkal kifejlesztő gyártók emellett különösen a fejlődő országokban olyan tartós és megbízható vezérlőket keresnek, amelyek képesek személyre szabott mozgásszabályozási műveletek végrehajtására. Az OMRON kétféle programozható többtengelyes vezérlőt (PMAC) kínál a fogyasztók igényeinek kielégítésére.

Az integrált, intelligens és interaktív koncepciókat magába foglaló automatizálás által az OMRON innovációt visz a gyártási folyamatokba. Az új, integrált automatizálás létrehozását célul kitűzve az OMRON a gyártókkal közösen, a DT világszinten vezető mozgásszabályozási technológiáját saját vezérlési technológiáival kombinálva dolgozik innovációk kifejlesztésén.

PMAC - Programozható többtengelyes vezérlő

CK3E Programozható többtengelyes vezérlő

  • Többtengelyes vezérlő gyors, 250µmásodperces ciklusidővel és EtherCAT master funkcionalitással. Rugalmas rendszerkonfigurálás és az EtherCAT által összekapcsolt gyárautomatizálási eszközök gyors, szinkronizált vezérlése
  • Kompakt kivitel 28,6 mm-es szélességgel a berendezéseken és vezérlőszekrényeken belüli helytakarékosságért

Ipari PC platformmal működő NY51_-A IPC típusú PMAC programozható többtengelyes vezérlő

  • Akár 128 vezérlési tengely, fejlett adatkezelés, Windows alkalmazások egyidejű futtatása, személyre szabott mozgásszabályozás (mozgásalgoritmusok, kinematika, pozíciókompenzáció stb.)
  • PLC-szintű környezeti hatásokkal szembeni ellenállás. Hypervisor szoftver*1 a folyamatos gépvezérlésért még nem működő Windows esetén is

*1. A szoftver megfelelően kiosztja a hardver erőforrásokat az operációs rendszernek, megelőzve ezzel a kölcsönös interferenciát. A gépvezérlési feladat akkor sem szakad meg, ha a Windows összeomlik.

*Az EtherCAT® bejegyzett védjegy és szabadalmaztatott technológia, amely a németországi Beckhoff Automation GmbH tulajdona.
A Windows a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
Az Intel és az Intel Core az Intel Corporation védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
A dokumentumban szereplő más cég- és terméknevek az adott cégek védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.
A katalógusban használt termékfotók és ábrák kismértékben eltérhetnek a tényleges termékektől.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
http://www.linkedin.com/company/omron
http://www.facebook.com/omroneurope
http://www.youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Az Omron vállalatról
Az ipari automatizáció területének egyik vezető vállalataként az Omron vállat kulcs érzékelési és vezérlési technológiáira támaszkodva terjeszkedik a piacon többek között vezérlőkomponensek, elektronikai komponensek, autóipari elektronikai komponensek, továbbá szociális infrastrukturális, egészségügyi és környezetvédelmi megoldások formájában. Az Omron 1933-ban jött létre, alkalmazottai száma mára globálisan megközelítőleg 39 000, és több mint 110 országban, illetve régióban kínálja termékeit és szolgáltatásait. Az ipari automatizáció piacán az Omron az előállítást, a termékeket, valamint az ügyféltámogatást érintő innovációt elősegítő automatizálási technológiákkal dolgozik egy gazdagabb társadalom létrejöttén. További részletekért látogasson el a www.industrial.omron.eu weboldalra.

Related images

 

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151
marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from