Omron

OMRON julkaisee uudet ohjelmoitavat PMAC-moniakseliohjaimet, jotka hyödyntävät suorituskykyistä liikkeenohjausteknologiaa

OMRON Corporation tuo maailmanlaajuisesti markkinoille uudet CK3E-sarjan ohjelmoitavat moniakseliohjaimet ja IPC:llä ohjelmoitavat teollisen PC-alustan NY51_-A-moniakseliohjaimet (tästä eteenpäin PMAC).

OMRON ja OMRONin omistama Delta Tau Data Systems, Inc. (tästä eteenpäin DT) ovat yhdessä kehittäneet PMAC-ohjaimet, jotka hyödyntävät DT:n johtavaa liikkeenohjausteknologiaa. PMAC-ohjainten hienosäädettyihin ohjausominaisuuksiin kuuluu useiden tehdasautomaatiolaitteiden nopea synkronoitu ohjaus, jonka mahdollistaa ympäri maailman tuotantolinjoilla ja laitteissa käytettävä, kiinteä EtherCAT-liitäntä. Kehitysympäristön ansiosta käyttäjät voivat tuottaa omia liikealgoritmeja ja liikkeenohjaustoimintoja esimerkiksi liikeradan laskemiseen ja asennon kompensointiin C-ohjelmointikielellä ja alkuperäisillä ohjelmointikielillä.

Jotta asiakkaiden monimuotoiset tarpeet voitaisiin täyttää ja tuotteiden lyhyitä elinkaaria kehittää, nykyisenä suuntauksena on yhä useammin innovatiivinen valmistusprosessi hyödyntämällä uusinta tarkkuuskoneistustekniikkaa ja robotiikkaa. Puolijohteiden tuotantolaitteiden ja työstökoneiden valmistajat panostavat innovatiivisen ja kilpailukykyisen ydinteknologian kehittämiseen. Näissä olosuhteissa koneenvalmistajat edellyttävät maailmanlaajuisesti saatavilla olevia ohjaimia, joiden pitkäaikainen toimitusvarmuus ja laatu on taattu, ja joita voidaan käyttää vaihtoehtoina piirilevyohjaimille, joiden perustoimintojen kehittäminen ja ylläpitäminen on kallista. Lisäksi erityisesti nousevan talouden maissa robottien avulla tuotantolaitteita kehittävät valmistajat tarvitsevat kestäviä ja luotettavia ohjaimia, jotka voivat toteuttaa mukautettavia liikkeenohjaustoimintoja. OMRONin valikoimaan kuuluu kahdentyyppisiä ohjelmoitavia PMAC-moniakseliohjaimia, jotka täyttävät asiakkaiden tarpeet.

OMRON uudistaa tuotantolaitoksia automaatioon perustuvilla integroitavilla, älykkäillä ja interaktiivisilla ratkaisuilla. OMRON kehittää innovatiivista tuotantoa yhteistyössä valmistajien kanssa yhdistämällä DT:n johtavat liikkeenohjausteknologiat OMRONin ohjausteknologioihin, tavoitteenaan uusi integroitu automaatioympäristö.

PMAC – ohjelmoitava moniakseliohjain

Ohjelmoitava CK3E-moniakseliohjain

  • Moniakseliohjaus, jossa nopea, 250 µs:n sykliaika ja EtherCAT-master-ominaisuus. Joustava järjestelmän määritys ja EtherCAT-väylän kautta liitettyjen tehdasautomaatiolaitteiden nopea synkronoitu ohjaus.
  • Kompakti rakenne, paksuus 28,6 mm, säästää tilaa koneissa ja ohjauskeskuksissa.

IPC:llä ohjelmoitava teollisen PC-alustan NY51_-A-PMAC-moniakseliohjain

  • Jopa 128 akselin ohjaus ja edistyksellinen tiedonhallinta. Windows-sovellusten moniajo sekä mukautettava liikkeenohjaus (muun muassa liikealgoritmit, kinematiikka ja asennon kompensointi).
  • Logiikkaohjaimen tasoinen ympäristön vaikutusten sietokyky. Hypervisor-ohjelmisto*1 takaa keskeytyksettömän koneohjauksen, vaikka Windows kaatuisi.

*1. Ohjelmisto estää keskinäishäiriöt osoittamalla laiteresurssit oikein käyttöjärjestelmälle. Koneohjaustoiminto ei keskeydy, vaikka Windows kaatuisi.

EtherCAT® on rekisteröity tavaramerkki ja patentoitu teknologia, johon käyttöoikeuden on myöntänyt Beckhoff Automation GmbH, Saksa.
Windows on Microsoft Corporationin tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
Intel ja Intel Core ovat Intel Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
Muut tässä asiakirjassa olevat yritysten ja tuotteiden nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Tässä luettelossa käytetyt tuotteiden kuvat ja piirrokset saattavat poiketa todellisista tuotteista.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
http://www.linkedin.com/company/omron
http://www.facebook.com/omroneurope
http://www.youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Tietoja Omronista
Omron Corporation on johtava teollisuusautomaatioalan yritys, jonka toiminta ulottuu yrityksen ydinalueeseen kuuluvasta tunnistus- ja ohjausteknologiasta muun muassa ohjauskomponentteihin, elektroniikkakomponentteihin ja autojen elektroniikkakomponentteihin sekä infrastruktuurisovelluksiin, terveydenhuoltoon ja ympäristöön. Omron perustettiin vuonna 1933, ja sillä on 39 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Yrityksen tuote- ja palvelutarjonta kattaa yli 110 maata ja aluetta. Teollisuusautomaation alalla Omron edistää yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla automaatiotekniikkaa, joka edistää innovatiivista tuotantoa, sekä tuotteita ja asiakastukea. Lisätietoja on osoitteessa www.industrial.omron.fi.

Related images

 

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151
marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from