Omron

OMRON lancerer nye PMAC-controllere (Programmable Multi-Axis Controllers) med avanceret motion kontrol-teknologi

OMRON annoncerer en global lancering af nye PMAC (Programmable Multi-Axis Controllers), hhv. motion kontroller CK3E og Industrial PC NY51_-A (en IPC-motion kontroller).

OMRON og OMRONs Delta Tau Data Systems, Inc. (i det følgende benævnt "DT") har samarbejdet om at udvikle PMAC-kontrollerne med den førende motion kontrol-teknologi fra DT. PMAC leverer sofistikeret reguleringsalgoritmer, inklusiv synkron kontrol ved meget høje hastigheder, ved hjælp af indbygget EtherCAT-funktionalitet, der anvendes i produktionslinjer over hele verden. Udviklingsmiljøet giver brugerne mulighed for at programmere deres egne motion algoritmer og motion kontrol-funktioner, f.eks. beregning af hurtigste rute og offset af positionen, ved hjælp af både C-programmeringssprog og script-programmeringssprog.

I et forsøg på, at opfylde de forskellige krav til markedet, samt at kunne håndtere kort levetidscyklus for produkter, spreder den aktuelle tendens sig, så der arbejdes hen imod en innovativ fremstillingsproces, ved at udnytte de nyeste teknologier indenfor præcisionsmaskiner og robotteknologier. Det betyder, at maskinbyggere får større og større behov for globalt tilgængelige kontrollere, der med sikkerhed leverer langvarig stabilitet og kvalitet, og som kan bruges som et alternativ til PLC-er, hvor de helt grundlæggende funktioner i PLC'en er dyre at udvikle og vedligeholde. Derudover forventer producenter, der udvikler produktionsudstyr med robotter, robuste og stabile kontrollere, der kan udføre tilpasset motion kontrol. OMRON tilbyder to slags programmerbare PMAC-kontrollere, der opfylder brugernes behov.

OMRON leverer innovation til produktionsanlæg via automatisering med integrerede, intelligente og interaktive koncepter. OMRON arbejder med produktionsinnovation sammen med producenter ved at kombinere den globalt førende motion kontrol-teknologi fra DT med OMRONs kontrolteknologier og skaber dermed ny, integreret automatisering.

PMAC (Programmable Multi-Axis Controllers)

CK3E PMAC (Programmable Multi-Axis Controllers)

  • Multi akset kontrol med en hurtig cyklustid på 250 µS og EtherCAT-masterfunktionalitet. Fleksibel systemkonfiguration og synkron kontrol ved meget høje hastigheder af FA-enheder tilsluttet via EtherCAT
  • Kompakt design, 28,6 mm tykkelse, der sparer plads i maskiner og styretavler.

Programmerbar Multi-Akset Kontroller Industrial PC Platform NY51_-A IPC PMAC-controller

  • Op til 128 akser med kontrol og avanceret datahåndtering. Multitasking af Windows-programmer og tilpasset motion kontrol (motionalgoritmer, kinematik, positionskompensation osv.)
  • Miljøbestandighed på PLC-niveau. Hypervisor-softwaren *1 til uafbrudt maskinkontrol, selv hvis Windows bryder ned.

*1. Software undgår gensidig interferens ved på behørig vis at tildele hardwareressourcer til OS. Maskinkontrolopgaver afbrydes ikke, selv hvis Windows bryder ned.

EtherCAT® er et registreret varemærke og en patenteret teknologi licenseret af Beckhoff Automation GmbH, Tyskland.
Windows er enten et registreret varemærke eller varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande.
Intel og Intel Core er varemærker tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.
Andre produktnavne og virksomhedsnavne i dette dokument er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende de respektive virksomheder.
De produktfotografier og figurer, som anvendes i dette katalog, kan afvige en anelse fra de faktiske produkter.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands
+31 (0)23 568 13 00
www.industrial.omron.eu
@omroneurope
http://www.linkedin.com/company/omron
http://www.facebook.com/omroneurope
http://www.youtube.com/omroneurope

Notes for Editors


Om Omron
Omron Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Kontrol til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. Omron blev etableret i 1933 og har omkring 39.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 110 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager Omron til at skabe et velfærdssamfund ved at tilbyde automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på www.industrial.omron.eu.

Related images

 

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151
marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Diane van der Sanden
Omron

+31 6 2943 6751
diane.van.der.sanden@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from