Guardian

Guardian Glass adaugă o linie de producție de sticlă laminată în cadrul fabricii sale din Oroshaza, Ungaria

  • Noua linie vine în întâmpinarea creșterii cererii de produse din sticlă laminată.
  • De asemenea, linia va fabrica produse speciale, precum sticlă laminată cu folie acustică, cu folie colorată și laminare grosimi mari.

Bertrange, Luxemburg, 14 martie 2017 – Pentru a susține creșterea cererii de sticlă laminată din Europa, Guardian Glass adaugă o nouă linie de producție de sticlă laminată în cadrul fabricii sale din Oroshaza, Ungaria.

Noua linie va produce sticlă laminată standard și peliculizată, precum și produse speciale, cum ar fi sticla laminată cu folie acustică, cu folie colorată și grosimi mari.

Creșterea cererii de sticlă laminată este impulsionată de trei tendințe pe termen lung:

  • Reglementările la nivel național în Europa impun utilizarea sticlei în condiții de siguranță într-un număr din ce în ce mai mare de ferestre și aplicații interioare, cazuri în care sticla laminată reprezintă soluția cea mai eficientă.
  • Dorința de a avea cât mai multă lumină naturală în clădire impulsionează tendința către utilizarea unor ferestre mai mari, mai eficiente din punct de vedere energetic, fapt care necesită utilizarea sticlei laminate pentru o rezistență mecanică și o securitate mai ridicate.
  • Creșterea generală a cererii de reducere a zgomotului în cazul clădirilor rezidențiale și comerciale a intensificat utilizarea sticlei laminate acustice.
„Fabrica din Oroshaza dispune deja de o linie de producție a sticlei peliculizate și, prin urmare, inaugurarea unei linii de sticlă laminată ne va permite, de asemenea, să le oferim clienților noștri un pachet optim de produse pentru segmentele rezidențial și comercial, incluzând un nivel redus de emisivitate, control solar și alte produse specializate din sticlă peliculizată laminată specială, precum sticla anti-reflexivă Guardian Clarity™,“ a declarat Guus Boekhoudt, vice-președinte Guardian Glass Europe și director general Guardian Europe.

De asemenea, noua linie este continuarea logică a unei schimbări inițiate în cadrul fabricii de către Guardian Glass în 2016, de trecere de la producția standard de sticlă float clear la cea a alternativei produse de Guardian, cu un nivel mai ridicat de transmisie a luminii, Guardian ExtraClear®, pentru mai multă lumină naturală în clădiri. Se preconizează ca începerea producției de sticlă laminată să aibă loc în T1, 2018.

Ca rezultat al acestor schimbări și ca răspuns la tendințele continue de pe piață și a îmbunătățirilor ulterioare din tehnologia de fabricare a oglinzilor, Guardian Glass a decis să întrerupă producția de oglinda la Oroshaza. La sfârșitul lunii martie 2017, linia de oglinda își va înceta producția. Totuși, Guardian Glass își va deservi în continuare clienții din Europa, cu sticla pentru oglinzi UltraMirror™ fără plumb și cupru, produsă la fabrica sa Dudelange din Luxemburg.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.guardianglass.com.

Guardian Glass este o unitate importantă de afaceri a Guardian Industries Corp.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglass
linkedin.com/company/guardian-industries
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV

Notes for Editors


Despre Guardian Industries Corp.:

Cu baza în Auburn Hills, Michigan, Guardian Industries este o companie globală, diversificată, a cărei viziune este să creeze valoare pentru clienți și societate, printr-o inovare constantă și utilizarea unor resurse mai puține. Compania Guardian, sucursalele şi filialele acesteia au un număr de 17.000 de angajaţi în America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu şi Asia. Guardian Glass este un producător de prim rang de produse fabricate din sticlă float peliculizată, cu valoare adăugată și de soluții pentru aplicații din domeniul arhitectonic, rezidențial, design interior, de transport și de sticlă tehnică. SRG Global este unul dintre cei mai mari producători de finisaje avansate, cu valoare ridicată pe materiale plastice pentru industria automobilelor și a camioanelor comerciale, oferind soluții pentru o mai mare durabilitate a suprafețelor, integritate structurală, funcționalitate, randament al vehiculelor și flexibilitate a designului. Guardian Building Products este distribuitorul de prim rang din S.U.A. de produse specializate din domeniul construcțiilor. Pentru informații suplimentare, vizitați www.guardian.com.

Related images

Guardian Glass va adăuga o linie de producție de sticlă laminată în cadrul fabricii sale din Oroshaza, în Ungaria. 
(Imagine Guardian Industries Corp., GRDPR140)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from