Guardian

Guardian Glass aprobă finanțarea proiectării unei facilități suplimentare de producție a sticlei float în Polonia

Această acțiune reflectă încrederea companiei în regiune și în creșterea cererii pentru produsele sale din sticlă

Bertrange, Luxembourg, 7 martie 2017 – Guardian Glass alocă 1,5 milioane dolari pentru proiectări tehnice detaliate și verificări la fața locului pentru o potențială nouă facilitate de producție de sticlă float, în Polonia. Guardian Glass operează în prezent o fabrică de sticlă float în Czestochowa, Polonia, și are în vedere creșterea capacității cu cea de-a doua fabrică, cu scopul de a satisface cererea tot mai mare a clienților săi pentru sticlă peliculizată și produse din sticlă, atât pentru sectoarele comerciale, cât și pentru cele rezidențiale. Această sumă inițială pentru lucrări de proiectare tehnică are rolul să accelereze finalizarea noii fabrici, care ar putea deveni disponibilă pe piață în primul trimestru al anului 2019. În plus, locația este încă în curs de evaluare.

Noua facilitate ar trebui să producă 1000 de tone de sticlă float pe zi și să includă un magnetron avansat tehnologic pentru acoperire prin pulverizare, care să producă sticlă de înaltă performanță și eficientă energetic pentru clienții din Polonia și din țările învecinate.

Președintele și CEO-ul Guardian Glass, Kevin Baird, spune că o potențială investiție în a doua facilitate de producție de sticlă float în Polonia demonstrează în continuare încrederea companiei Guardian în regiune și în viitorul industriei sticlei: “Potențialul de a construi cea de-a doua fabrică în Polonia se aliniază cu strategia noastră globală și cu direcțiile noastre de marketing. Suntem încrezători că vom găsi noi oportunități și canale de extindere pentru produsele noastre din sticlă în Europa.”

“Creșterea cererii de sticlă este determinată de tendința generală în Europa de a crește nivelul luminii naturale în clădirile rezidențiale și comerciale, cât și de trecerea din ce în ce mai ridicată de la vitraje duble la vitraje triple pentru ferestrele clădirilor rezidențiale”, adaugă Guus Boekhoudt, vicepreședintele Guardian Glass în Europa. „Deoarece Polonia este recunoscută în mod curent ca un hub european al producției de ferestre pentru rezidențial, ar fi alegerea logică pentru o nouă facilitate de producție de sticlă.”

În plus față de fabrica de la Czestochowa, Guardian Glass își menține, de asemenea, facilitățile din Oroshaza – Ungaria, Thalheim – Germania și Ryazan și Rostov – Rusia, printre cele 10 locații ale sale în Europa.

Guardian Glass este una dintre cele mai mari unități de afaceri ale Guardian Industries Corp. Pentru mai multe detalii, accesați www.guardianglass.com.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglass
linkedin.com/company/guardian-industries
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV

Notes for Editors


Despre Guardian Industries Corp.:

Cu sediul principal la Auburn Hills, Michigan, Guardian Industries este o companie diversificată, globală, viziunea sa fiind să creeze valoare pentru clienții săi și pentru societate, printr-o continuă inovație, utilizând resurse mai puține. Compania Guardian și grupul său de companii dețin un număr de 17.000 de angajați în America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu și Asia. Guardian Glass este un producător internațional de prim rang de produse fabricate din sticlă float cu valoare adăugată și de soluții pentru aplicații din domeniul arhitecturii, rezidențial, de design interior, transporturi și tehnic. SRG Global este unul dintre cei mai mari producători de finisaje avansate, cu valoare ridicată, de materiale plastice pentru industria auto, de camioane comerciale și de bunuri de consum, oferind soluții pentru o mai mare durabilitate a suprafețelor, integritate structurală, funcționalitate, randament al vehiculelor și flexibilitate a designului. Guardian Building Products este distribuitorul de prim rang din S.U.A. de produse de construcție specializate. Pentru mai multe informații vizitați www.guardian.com.

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from