Guardian

Indulhat a Guardian Glass második lengyelországi síküveggyárának műszaki tervezése

A Guardian hisz a régió gazdasági fejlődésében és az üvegipar további bővülésében

Bertrange, Luxemburg, 2017. március 14. – A Guardian Glass másfél millió dolláros költségkeretet hagyott jóvá második lengyelországi síküveggyárának műszaki tervezései munkáira. A társaság Lengyelországban jelenleg egy síküveggyárral rendelkezik Czestochowában, és az üvegtermékek iránt a lakossági és üzleti szektorban is folyamatosan bővülő kereslet kielégítése érdekében tervezi az új gyártóüzem létrehozását. A műszaki tervezésre most jóváhagyott keretösszeg célja az új üveggyár előkészítésének és tervezésének felgyorsítása. Az új üzem a tervek szerint már 2019 első negyedévében elkészülhet. A mostani előkészítési fázisban a társaság az üveggyár létrehozásához alkalmas más lehetséges helyszíneket is megvizsgál.

Az új létesítmény várható napi síküveg-gyártó kapacitása 1 000 metrikus tonna. Az üzemben modern magnetronos porlasztóberendezés is működik majd, amellyel a társaság a lengyel illetve környező országok piacaira gyárt modern bevonattal ellátott, energia-hatékony üvegeket.

A Guardian Glass elnök-vezérigazgatója, Kevin Baird hangsúlyozta, hogy a második lengyelországi síküveggyár létrehozása jelzi, a Guardian hisz a régió gazdasági fejlődésében és az üvegipar további bővülésében. „Egy újabb lengyelországi síküveggyár létrehozása kiválóan illeszkedik globális üzleti stratégiánkhoz és marketing terveinkhez. Biztosak vagyunk abban, hogy üvegtermékeink számára megtaláljuk az új lehetőségeket és piacokat Európában.”

„Az üveg iránti kereslet Európában folyamatosan bővül, egyrészt mivel a magántulajdonú és üzleti ingatlanok kialakítása során a felhasználók igyekeznek egyre több természetes fényt juttatni az épületek belsejébe, másrészt mivel a lakásokban a dupla üvegezésű nyílászárókat egyre többen tripla üvegezésűre cserélik” - tette hozzá Guus Boekhoudt, a Guardian Glass in Europe alelnöke. „Tekintve, hogy Lengyelország Európa egyik fő ablakgyártója, helyszínként logikus választás egy második síküveggyár létrehozásához.”

A czestochowai üzemen felül a Guardian Glass Európában 10 telephellyel is rendelkezik, többek között Orosházán, Thalheimben (Németország), Ryazanban és Rostovban (Oroszország).

A Guardian Glass a Guardian Industries Corp. egyik legfontosabb üzletága. A társaságról további információk a www.guardianglass.com oldalon találhatók.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglass
linkedin.com/company/guardian-industries
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV

Notes for Editors


A Guardian Industries Corp. vállalatról:

A Guardian Industries Corporation magántulajdonú, diverzifikált, globális társaság, székhelye Auburn Hills, Michigan. Az Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, Közel-Keleten és Ázsiában is megtalálható Guardian és kapcsolt vállalkozásai 17 000 embert foglalkoztatnak. A társaság küldetése, hogy folyamatos innovációk révén, egyre kevesebb erőforrás felhasználásával teremtsen értéket az ügyfelek és az egész társadalom számára. A Guardian Glass nemzetközi téren is vezető helyet foglal el a kereskedelmi és lakóépületekhez, belsőépítészeti alkalmazásokhoz, szállítási és műszaki üvegfelhasználáshoz gyártott síküveg, speciális üveg és feldolgozott üvegtermékek terén. Az SRG Global a világ egyik legnagyobb, műanyagokhoz való modern, speciális bevonatokat előállító cége. A speciális bevonatok a kezelt felületet tartósabbá teszik, javítják a szerkezeti integritást, funkcionalitást, a járművek hatékonyságát, és szélesebb körű design-megoldásokat tesznek lehetővé. A cég termékeit a személy- és tehergépjárművek valamint fogyasztási cikkek gyártásához is használják. A Guardian Building Products a speciális építőanyagok USA székhelyű forgalmazója. Látogasson el a www.guardian.com weblapra.

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from