Guardian

Guardian Glass lansează online Performance Calculator

Bertrange, Luxembourg, 27 septembrie 2016 – Guardian Glass a introdus Performance Calculator, o unealtă digitală care îi ajută pe clienți să facă cea mai bună alegere a vitrajului.

Performance Calculator – dezvoltat de echipa tehnică a Guardian, ca parte a pachetului Guardian Glass Analytics Software și disponibil gratuit – calculează transmisia luminii și performanța energetică a oricărui tip de sticlă Guardian®, utilizată într-un singur strat sau în orice combinație de tip și grosime pentru vitrajele duble și triple.

Performance Calculator Guardian a fost certificat de către organismul de notificare KIWA pentru corectitudinea calculatiilor în conformitate cu EN410 și EN673. Datele din calculatii au fost luate din valori certificate, pentru asigurarea fiabilității datelor generate pentru utilizarea în proiectarea clădirilor și lucrărilor de construcție.

Performance Calculator dispune de o serie de caracteristici și beneficii. Programul are un spațiu personal pentru fiecare utilizator, în care se pot crea proiecte, se pot stoca calcule conexe, se pot salva rezultatele într-un format PDF și se pot partaja fișe cu alte persoane din echipa de proiect. Clienții Guardian pot utiliza rezultatele certificate calculate pentru integrarea acestora în Declarația finală de performanță a IGU pentru sticla Guardian.

Prezentând noul Performance Calculator Guardian, Andreas Behrends, manager pentru performanța produselor și certificare pentru Guardian Glass in Europe, a declarat: „Sunt deja 14 ani de când le-am oferit clienților noștri o versiune offline, iar profesioniștii din domeniu admit faptul că este o unealtă importantă de suport. Mutarea din offline în online este un pas important înainte, iar noua denumire reflectă acest lucru. În acest moment, profesioniștii care utilizează unealta pot fi siguri că accesează cele mai noi date și nu trebuie să își facă griji cu privire la fire-wall-uri care împiedică actualizările automate. Mai mult, această nouă platformă online ne va permite să dezvoltăm funcționalități noi pe viitor.“

Cu ajutorul Performance Calculator Guardian, care este disponibil online, toate datele sunt actualizate în totalitate în permanență. Această versiune înlocuiește versiunea offline a programului, denumită Guardian Configurator.

Noul calculator al performanței Guardian, în versiunea online este disponibil gratuit, după înregistrare. Pentru mai multe informații, vă rugăm să faceți clic aici www.sunguardglass.com.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglass
linkedin.com/company/guardian-industries
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV

Notes for Editors


Despre Guardian Industries Corp.:

Guardian Industries Corp. este o companie privată, diversificată, la nivel global, cu sediul principal la Auburn Hills, Michigan. Compania Guardian și grupul său de companii dețin un număr de 17.000 de angajați în America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu și Asia, viziunea fiind să creeze valoare pentru clienții săi și pentru societate, printr-o continuă inovație, utilizând resurse mai puține. Guardian Glass este un producător de prim rang de produse fabricate din sticlă float cu valoare adăugată și de soluții pentru aplicații din domeniul arhitecturii, rezidențial, de design interior, transporturi și tehnic. SRG Global este unul dintre cei mai mari producători de finisaje avansate, cu valoare ridicată, de materiale plastice pentru industria auto, de camioane comerciale și de bunuri de consum, oferind soluții pentru o mai mare durabilitate a suprafețelor, integritate structurală, funcționalitate, randament al vehiculelor și flexibilitate a designului. Guardian Building Products este distribuitorul de prim rang din S.U.A. de produse de construcție specializate. Vizitați www.guardian.com.

Related images

Guardian Glass lansează online Performance Calculator.
(Fotografie © Daniele Domenicali, GRDPR110)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from