Guardian

Guardian Glass lanceert online Performance Calculator

Bertrange, Luxemburg, 27 september 2016 – Guardian Glass heeft de Performance Calculator geïntroduceerd, een digitaal hulpmiddel om klanten te helpen de beste keuze voor hun beglazing te maken.

De Performance Calculator – ontwikkeld door het technisch team van Guardian als onderdeel van het Guardian Glass Analytics Software-pakket en vrij beschikbaar – berekent de licht- en energieprestaties van ieder Guardian®-glas, of het nu een enkelvoudige ruit betreft, dan wel een combinatie van verschillende types en diktes voor dubbele en driedubbele isolerende beglazingen.

De Guardian Performance Calculator is voor wat betreft de correctheid van de berekening overeenkomstig EN410 en EN673 gecertificeerd door de aangemelde instantie KIWA. De berekeningsgegevens zijn afkomstig van gecertificeerde waarden, om de betrouwbaarheid van de gegenereerde gegevens voor gebruik bij het ontwerpen van gebouwen en bouwwerken te garanderen.

De Performance Calculator heeft meerdere functies en voordelen. Het programma heeft een persoonlijke ruimte voor elke gebruiker, waar deze projecten kan aanmaken, gerelateerde berekeningen kan opslaan, de resultaten kan opslaan in PDF-formaat en gegevensbladen kan delen met anderen in zijn/haar projectteam. Klanten van Guardian kunnen de gecertificeerde berekende resultaten gebruiken om ze te integreren in hun uiteindelijke prestatieverklaring voor isolerende beglazingen gemaakt met Guardian glas.

De nieuwe Guardian Performance Calculator introduceerd, zegt Andreas Behrends, Product Performance en Certification Manager voor Guardian Glas in Europe, het volgende: “We bieden onze klanten nu al ongeveer 14 jaar een offline versie aan – en deze wordt erkend als een belangrijk hulpmiddel voor de beglazingsprofessionals. De verschuiving van offline naar online is een belangrijke stap voorwaarts en de nieuwe naam weerspiegelt dit. Professionals die het hulpmiddel gebruiken kunnen nu zeker zijn dat zij toegang hebben tot de meest recente gegevens en hoeven zich geen zorgen te maken over firewalls die automatische updates kunnen blokkeren. Bovendien zal dit nieuwe online platform ons in staat stellen om in de toekomst nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen.”

Online kunnen beschikken over de Guardian Performance Calculator zorgt ervoor dat alle gegevens te alle tijden volledig bijgewerkt blijven. Het programma vervangt een oudere offline versie, genaamd Guardian Configurator.

De nieuwe online Guardian Performance Calculator is na registratie gratis beschikbaar. Klik hier www.sunguardglass.com voor meer informatie.

Lezersvragen

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglass
linkedin.com/company/guardian-industries
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV

Opmerkingen voor de redactie


Over Guardian Industries Corp.:

Guardian Industries Corp. is een wereldwijd in verschillende domeinen actieve, niet-beursgenoteerde onderneming met hoofdkwartier in Auburn Hills, Michigan. Guardian en haar dochterondernemingen stellen 17 000 mensen te werk en baten faciliteiten uit in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië, met als visie het creëren van meerwaarde voor de klanten en de samenleving via constante innovatie en het gebruik van minder hulpbronnen. Guardian Glass is een internationaal toonaangevend fabrikant van vlakglas, bewerkte glasproducten en oplossingen met een meerwaarde, en dit zowel voor architecturale, residentiële, interieur- en transporttoepassingen als voor technische glastoepassingen. SRG Global is een van 's werelds grootste fabrikanten van geavanceerde, hoogwaardige coatings voor plastics in de automotive sector, de bedrijfsvoertuigensector en de consumentengoederensector, en biedt oplossingen voor een betere oppervlakduurzaamheid, structurele integriteit, functionaliteit, voertuigefficiëntie en designflexibiliteit. Guardian Building Products is een toonaangevende, in de VS gebaseerde verdeler van speciaal voor de bouwsector bestemde producten. Bezoek www.guardian.com.

Related images

Guardian Glass lanceert online Performance Calculator.
(Foto © Daniele Domenicali, GRDPR110)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from