Guardian

A Guardian Glass bemutatja online teljesítmény-kalkulátorát

Bertrange, Luxembourg, 2016. szeptember 27. – A Guardian Glass bemutatta a teljesítmény-kalkulátort, egy olyan digitális eszközt, ami segíti az ügyfeleket abban, hogy üvegezéshez a legjobb megoldást válasszák.

Az ingyenes teljesítmény-kalkulátort a Guardian műszaki csapata a Guardian Glass analitikai szoftver családjának részeként fejlesztette ki. Bármely Guardian® termék energetikai és fénytani értékeit meg tudja határozni, akár egy rétegben, akár két- vagy háromrétegű hőszigetelő üvegben, különféle típusú és vastagságú üvegeket kombinálva.

A Guardian teljesítmény-kalkulátor EN410 és EN673 szerinti megfelelőségét a KIWA bejelentett minősítő intézet tanúsította. A számított adatok alapját tanúsított értékek képezik, biztosítva ezáltal az épületek és építkezések tervezésekor használt adatok megbízhatóságát.

A teljesítmény-kalkulátor jellemzői, előnyei: A program minden felhasználó részére személyes teret biztosít, ahol saját projektet hozhat létre, eltárolhatja a hozzá kapcsolódó számításokat és mentheti az eredményt PDF formátumban, illetve megoszthatja adattábláit a projekt többi munkatársával. A Guardian ügyfelei a tanúsított számítási eredményeket felhasználhatják arra, hogy beépítsék a Guardian üvegeivel készült végleges hőszigetelő üvegeikre vonatkozó teljesítmény-nyilatkozatukba.

A Guardian új teljesítmény-kalkulátorának bevezetésekor Andreas Behrends, a cég európai részlegének termék teljesítmény és -tanúsítási vezetője a következőket mondta: „Ügyfeleink részére már 14 éve rendelkezésre áll egy hasonló program off-line változata, mely elismerten hasznos és fontos eszközévé vált minden üvegezéssel foglalkozó szakembernek. Az interneten elérhető online változat nagy előrelépés, amit az új név is jelez. Az eszközt használó szakemberek ma már biztosak lehetnek abban, hogy a legfrissebb adatokhoz jutnak hozzá és nem kell a frissítéseket megakadályozó tűzfalak miatt aggódniuk. Mi több, az új online platform számunkra is lehetővé teszi, hogy a jövőben új funkciókkal bővítsük ki az alkalmazást.”

A Guardian teljesítmény-kalkulátor online jellege biztosítja, hogy minden adat folyamatosan naprakész maradjon. A régebbi, Guardian Konfigurátornak nevezett off-line program helyébe lép.

A Guardian új online teljesítmény-kalkulátora regisztrációt követően ingyenesen áll az ügyfelek rendelkezésére. Bővebb tájékoztatásért kattintson ide www.sunguardglass.com.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
linkedin.com/company/guardian-glass-europe
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV

Notes for Editors


A Guardian Industries Corp. vállalatról:

A Guardian Industries Corporation magántulajdonú, diverzifikált, globális társaság, székhelye Auburn Hills, Michigan. Az Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, Közel-Keleten és Ázsiában is megtalálható Guardian és kapcsolt vállalkozásai 17 000 embert foglalkoztatnak. A társaság küldetése, hogy folyamatos innovációk révén, egyre kevesebb erőforrás felhasználásával teremtsen értéket az ügyfelek és az egész társadalom számára. A Guardian Glass nemzetközi téren is vezető helyet foglal el a kereskedelmi és lakóépületekhez, belsőépítészeti alkalmazásokhoz, szállítási és műszaki üvegfelhasználáshoz gyártott síküveg, speciális üveg és feldolgozott üvegtermékek terén. Az SRG Global a világ egyik legnagyobb, műanyagokhoz való modern, speciális bevonatokat előállító cége. A speciális bevonatok a kezelt felületet tartósabbá teszik, javítják a szerkezeti integritást, funkcionalitást, a járművek hatékonyságát, és szélesebb körű design-megoldásokat tesznek lehetővé. A cég termékeit a személy- és tehergépjárművek valamint fogyasztási cikkek gyártásához is használják. A Guardian Building Products a speciális építőanyagok USA székhelyű forgalmazója. Látogasson el a www.guardian.com weblapra.

Related images

A Guardian Glass bemutatja online teljesítmény-kalkulátorát.
(Fényképek © Daniele Domenicali, GRDPR110)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from