Guardian

Noua sticlă lăcuită Guardian Deco HT™

  • Disponibilă în alb și negru
  • Temperabilă
  • Productivitate crescuta pentru procesatori

Bertrange, Luxembourg, 20 octombrie 2016 – Guardian Glass a introdus o nouă sticlă lăcuită pentru aplicații decorative în domeniile în care siguranța reprezintă o preocupare sau în care sticla este expusă la temperaturi ridicate. Guardian Deco HT™ este o sticlă vopsită fără plumb, cu un nivel ridicat de strălucire, care crează un aspect strălucitor, uniform după tratamentul termic. Guardian Deco HT, este disponibil în două culori, alb și negru.

Guardian Deco HT este ideală pentru o varietate largă de aplicații domestice și la locul de muncă, de la zonele în care se produc stropi, din bucătării și băi, placarea pereților interiori, suprafețe de lucru, table de scris și afișaje, uși, precum și parapeți și balustrade. De asemenea, este potrivită pentru utilizarea în aplicații exterioare, la fațade, precum sticla pentru parapeți și placarea pereților exteriori - oriunde poate fi apreciat amestecul de siguranță și de frumusețe al sticlei Deco HT.

Cu Deco HT economisiți timp, efort și creșteți productivitatea: procesatorii de sticlă nu mai au nevoie să depoziteze vopseaua și solvenții sau să aștepte uscarea vopselei, trebuie doar să taie la dimensiuni și să securizeze sticla deja vopsită.

Introducând noul produs, Andras Kovacs, manager de produs în cadrul Guardian Glass in Europe declară: „Guardian Deco HT oferă o alternativă excelentă la sticla vopsită cu rola, nu doar în ceea ce privește productivitatea, ci și datorită faptului că oferă un nivel mai ridicat de calitate din punct de vedere estetic. Datorită aplicării tehnologiei Guardian, Deco HT are o culoare mai uniformă și consistentă, serie după serie.“

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.guardianglass.com/europe/GuardianGlass/glassproducts/InGlassInteriorGlass/DecoHT/index.htm.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglass
linkedin.com/company/guardian-industries
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV

Notes for Editors


Despre Guardian Industries Corp.:

Guardian Industries Corp. este o companie privată, diversificată, la nivel global, cu sediul principal la Auburn Hills, Michigan. Compania Guardian și grupul său de companii dețin un număr de 17.000 de angajați în America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu și Asia, viziunea fiind să creeze valoare pentru clienții săi și pentru societate, printr-o continuă inovație, utilizând resurse mai puține. Guardian Glass este un producător de prim rang de produse fabricate din sticlă float cu valoare adăugată și de soluții pentru aplicații din domeniul arhitecturii, rezidențial, de design interior, transporturi și tehnic. SRG Global este unul dintre cei mai mari producători de finisaje avansate, cu valoare ridicată, de materiale plastice pentru industria auto, de camioane comerciale și de bunuri de consum, oferind soluții pentru o mai mare durabilitate a suprafețelor, integritate structurală, funcționalitate, randament al vehiculelor și flexibilitate a designului. Guardian Building Products este distribuitorul de prim rang din S.U.A. de produse de construcție specializate. Vizitați www.guardian.com.

Related images

Noua sticlă lăcuită Guardian Deco HT™.
(Fotografie Guardian Industries Corp., GRDPR105)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from