Guardian

Verbeter veiligheid, esthetiek en productiviteit met nieuw Guardian Deco HT™-lakglas

  • Verkrijgbaar in zwart en wit
  • Thermisch te behandelen
  • Productiviteitsvoordelen voor fabrikanten

Bertrange, Luxemburg, 20 oktober 2016 – Guardian Glass heeft een nieuw hardbaar lakglas voor decoratieve toepassingen voorgesteld voor omgevingen waar veiligheid een grote rol speelt of glas aan hoge temperaturen wordt blootgesteld. Guardian Deco HT™ is een loodvrij, hoogglans-lakglas gemaakt met behulp van een speciaal coatingsysteem dat een helder, uniform uiterlijk oplevert na de warmtebehandeling. Guardian Deco HT is beschikbaar in twee kleuren, zwart en wit.

Guardian Deco HT is voor veel toepassingen thuis en op de werkplek geschikt, variërend van spatzones in keukens en badkamers, muurbekleding binnenshuis, werkbladen, schrijfborden, schermen en deuren, of zelfs leuningen en balustrades. Het is ook geschikt voor gebruik in buitentoepassingen bij gevels, zoals borstweringsglas en gevelbekleding - overal waar de combinatie van veiligheid en de schoonheid van Deco HT kan worden gewaardeerd.

Deco HT bespaart tijd en inspanningen, en verhoogt de productiviteit: glasverwerkers hoeven niet langer verf en oplosmiddelen op te slaan of te wachten tot de lak droog is, ze hoeven alleen het reeds gecoate glas op maat te snijden en te harden.

Het nieuwe product introducerend zegt Andras Kovacs, Product Manager bij Guardian Glass in Europa, het volgende: “Guardian Deco HT biedt een uitstekend alternatief voor met de rol gelakt glas, niet alleen wat betreft productiviteit, maar ook omdat het een hogere esthetische kwaliteit biedt. Door Guardian technologie toe te passen heeft Deco HT een egalere en meer consistente kleur, batch na batch.”

Voor meer informatie, bezoek www.guardianglass.com/europe/GuardianGlass/glassproducts/InGlassInteriorGlass/DecoHT/index.htm.

Lezersvragen

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglass
linkedin.com/company/guardian-industries
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV

Opmerkingen voor de redactie


Over Guardian Industries Corp.:

Guardian Industries Corp. is een wereldwijd in verschillende domeinen actieve, niet-beursgenoteerde onderneming met hoofdkwartier in Auburn Hills, Michigan. Guardian en haar dochterondernemingen stellen 17 000 mensen te werk en baten faciliteiten uit in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië, met als visie het creëren van meerwaarde voor de klanten en de samenleving via constante innovatie en het gebruik van minder hulpbronnen. Guardian Glass is een internationaal toonaangevend fabrikant van vlakglas, bewerkte glasproducten en oplossingen met een meerwaarde, en dit zowel voor architecturale, residentiële, interieur- en transporttoepassingen als voor technische glastoepassingen. SRG Global is een van 's werelds grootste fabrikanten van geavanceerde, hoogwaardige coatings voor plastics in de automotive sector, de bedrijfsvoertuigensector en de consumentengoederensector, en biedt oplossingen voor een betere oppervlakduurzaamheid, structurele integriteit, functionaliteit, voertuigefficiëntie en designflexibiliteit. Guardian Building Products is een toonaangevende, in de VS gebaseerde verdeler van speciaal voor de bouwsector bestemde producten. Bezoek www.guardian.com.

Related images

Verbeter veiligheid, esthetiek en productiviteit met nieuw Guardian Deco HT™-lakglas.
(Foto Guardian Industries Corp., GRDPR105)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from