Guardian

Biztonságosabb, esztétikusabb és termelékenyebb: az új Guardian Deco HT™ festett üveg

  • Kapható fekete és fehér színekben
  • őkezelhető
  • Emelt szintű termelékenység a feldolgozók számára

Bertrange, Luxembourg, 2016. október 20. – Guardian Glass új, edzhető festett üveget mutatott be, amely dekorációs célokra használható olyan helyeken, ahol fontos a biztonság vagy az üveg nagy hőnek van kitéve. A Guardian Deco HTTM különleges bevonattal rendelkező ólommentes festett üveg ami hőkezelést követően egységes, fényes megjelenést biztosít. A Guardian Deco HT, két színben lesz kapható, feketében és fehérben.

A Guardian Deco HT ideális az otthoni vagy munkahelyi megoldások széles köre számára, munkafelületnek, konyhai, fürdőszobai üvegpanelnek, belső falburkolatnak és faliújságnak, kirakatnak, ajtónak éppúgy, mint korlátnak vagy erkély mellvédnek. Külső homlokzatokon is alkalmas mellvédfalakra vagy külső falburkolatokra; bárhol alkalmazható, ahol a Deco HT biztonságosságát és szépségét értékelhetik.

A Deco HT időt, energiát takarít meg és növeli a termelékenységet: az üvegfeldolgozóknak már nem kell többet festéket és oldószert tárolniuk vagy arra várni, hogy a festés megszáradjon, elég méretre vágni és megedzeni a már festékbevonattal rendelkező üveget.

Kovács András, Guardian Glass európai termék menedzsere az alábbiakat mondja az új termékről: „A Guardian Deco HT kiváló alternatívát jelent a hengerrel festett üvegekkel szemben, nem csak termelékenység szempontjából, hanem mert magasabb esztétikai minőséget is képvisel. A Guardian technológiájának alkalmazása miatt a Deco HT következetesen, minden tételben egyforma, egyöntetű színnel rendelkezik.”

A bővebb tájékoztatásért kérjük látogasson el az alábbi honlapra www.guardianglass.com/europe/GuardianGlass/glassproducts/InGlassInteriorGlass/DecoHT/index.htm.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglass
linkedin.com/company/guardian-industries
facebook.com/Guardian.Industries
youtube.com/user/GuardianIndustriesTV

Notes for Editors


A Guardian Industries Corp. vállalatról:

A Guardian Industries Corporation magántulajdonú, diverzifikált, globális társaság, székhelye Auburn Hills, Michigan. Az Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, Közel-Keleten és Ázsiában is megtalálható Guardian és kapcsolt vállalkozásai 17 000 embert foglalkoztatnak. A társaság küldetése, hogy folyamatos innovációk révén, egyre kevesebb erőforrás felhasználásával teremtsen értéket az ügyfelek és az egész társadalom számára. A Guardian Glass nemzetközi téren is vezető helyet foglal el a kereskedelmi és lakóépületekhez, belsőépítészeti alkalmazásokhoz, szállítási és műszaki üvegfelhasználáshoz gyártott síküveg, speciális üveg és feldolgozott üvegtermékek terén. Az SRG Global a világ egyik legnagyobb, műanyagokhoz való modern, speciális bevonatokat előállító cége. A speciális bevonatok a kezelt felületet tartósabbá teszik, javítják a szerkezeti integritást, funkcionalitást, a járművek hatékonyságát, és szélesebb körű design-megoldásokat tesznek lehetővé. A cég termékeit a személy- és tehergépjárművek valamint fogyasztási cikkek gyártásához is használják. A Guardian Building Products a speciális építőanyagok USA székhelyű forgalmazója. Látogasson el a www.guardian.com weblapra.

Related images

Biztonságosabb, esztétikusabb és termelékenyebb: az új Guardian Deco HT™ festett üveg.
(Fényképek Guardian Industries Corp., GRDPR105)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-pr.com

 

 

Share

 

More news from